[BLOG] HOOGSENSITIVITEIT: LAST OF SUPERKRACHT?

Hoogsensitieve personen hebben een filter waarmee je prikkels verwerkt níet, wat het grootste deel van de bevolking wél heeft. Daardoor beleven ze de wereld om zich heen een stuk intenser. Is hoogsensitiviteit nu een last of juist een groot voordeel?

[BLOG] JIJ EN JE ZELFBEELD

Iedereen heeft een zelfbeeld. Het zit in je hoofd en het bepaalt voor een groot deel je doen en laten. Je zult je gaan gedragen naar hoe je over jezelf denkt. Het is dus belangrijk om je te realiseren of je zelfbeeld wel klopt met de werkelijkheid.

[BLOG] IK DENK DUS IK BESTA

Dagelijks schieten er vele duizenden gedachten door ons hoofd. Sommige gedachten zijn leuk, sommigen minder leuk of zelfs erg vervelend. Toch hebben we veel te danken aan ‘het nadenken’. Hoog tijd om eens wat dieper in te gaan op de wondere wereld van gedachten. 

[BLOG] REAL MAGIC HAPPENS IN YOUR COMFORTZONE

De comfortzone is een figuurlijk gebied waarbinnen iemand zich in een bepaalde situatie veilig en ontspannen voelt. Toch vinden veel mensen dat je er uit moet stappen om écht te kunnen leven. Lees in deze blog waarom ik het daar niet mee eens ben.

[BLOG] DE 7 KENMERKEN VAN MINDFULNESS

Er zijn zeven kenmerken voor een goede mindfulness basishouding en die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Niet oordelen, geduld hebben, eindeloos opnieuw beginnen, vertrouwen, niet streven, loslaten en acceptatie. Stop ze bij elkaar in een potje, schud eens goed en wat er dan uit komt, is een ‘mindfulle houding’.

[BLOG] WAT IS MINDFULNESS NOU EIGENLIJK?

Mindfulness is doelbewust en niet-oordelende aandacht geven aan het huidige moment. Dat is mindfulness als definitie, en daarnaast kun je mindfulness ook als een methode zien. Een praktische tool om meer rust en balans te creëren in je dagelijks leven.

[BLOG] MIJN VERHAAL

In de rubriek ‘mijn verhaal’ vertel ik, Mark Verloop, over wie ik ben, wat ik meemaak en waar ik voor sta. In de blog van deze week vertel ik over hoe mijn leven er tot nu toe ongeveer uit zag en hoe ik in aanraking ben gekomen met spiritualiteit. 

DISCLAIMER WWW.HEALTHFULYOU.NL

Healthful You publiceert op deze website ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Mark Verloop spant zich in om de inhoud van deze website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Lees in de disclaimer meer over bijvoorbeeld auteursrechten en aansprakelijkheid.

ALGEMENE VOORWAARDEN HEALTHFUL YOU

Als deelnemer of opdrachtgever heb je rechten en verplichtingen maar dat geldt ook voor Healthful You. Lees in de algemene voorwaarden meer over de betalingsvoorwaarden, op maat gemaakte programma's en aansprakelijkheid van Mark Verloop, Healthful You en jij als deelnemer of opdrachtgever. 

Mark Verloop | Healthful You | Rotterdam | Mindfulness voor Twintigers